HTML Video embed

WRKFLW

Temmlig stort

Se videoen

Arbejde bedre sammen online.


Dagens onlinemøder er ofte dårlige kopier af fysiske møder. Kommunikationen bliver værre, resultaterne er langsomme.

MeetingSphere er et virtuelt værktøj, der er perfekt til at udvikle bedre møder og workshops - online.


Vi har arbejdet med virtuelle løsninger og værktøjer i over 20 år og skræddersyer løsninger, uddanner og støtter organisationer, der ønsker at tage skridt fuldt ud med hensyn til at arbejde mere effektivt sammen online.


Tiden fra bestilling til levering er kort. Du kan dybest set have en fungerende løsning samme dag som du foretager ordren, så tøv ikke med at kontakte os.


Om oss


SQ1 WRKFLW stöttar organisationer som vill utveckla sina arbetssätt, hitta nya vägar och samarbetsformer och blir mer effektiva och produktiva.


Det gör vi genom att tillföra vår kunskap om moderna processtänk och verktyg som underlättar transformationen som redan pågår och vars tempo bara kommer att öka.


Vi är mitt uppe i ett paradigmskifte där de organisationer som är mest flexibla och anpassningsbara kommer att ta över världen. De som agerar snarare än reagerar. De som tänker när de springer och kan gå från ord till handling snabbt. Det duger inte längre att vara förändringsbenägen, man måsta vara förändringsdrivande.


Mentalt resursutnyttjande och intern innovationsförmåga kommer att vara den definitiva framgångsfaktorn framåt. De som bäst kan skörda hjärnkraften i stort och smått vinner.


Agilt tänkande behöver helt enkelt agila verktyg för att fungera.


Vi säljer, utbildar och levererar support och tjänster runt mjukvaran MeetingSphere, i hela norden.


MeetingSphere är något så ovanligt som ett digitalt multiverktyg som har så många funktioner att det går att skräddarsy lösningar för alla typer av arbetssätt och samarbetsutmaningar. Grunden är att bidra till effektivare möten och arbetsprocesser, att skapa möjligheter till ett mer effektivt deltagande för alla inblandade i samarbetet.


MeetingSphere får människor engagerade och involverade och bygger en bro mellan proaktivt samarbete online och i fysiska möten. Mjukvaran kombinerar det bästa från verktyg som MS Teams, Zoom, Skype och WebEx med extra funktioner som brainstorming, diskussioner, prioriteringar, fördjupningar, konkretiseringar och allt detta med automatisk dokumentation.


Det kräver att man utmanar sitt normala sätt att arbeta men det är inte svårt att lära sig. Däremot tar det som alltid längre tid att behärska alla funktioner och det är där vi kommer in.

Vi har 20 års erfarenhet av MeetingSphere och att skräddarsy lösningar efter kundens behov, vare sig vi talar små agila SAFE-team, globala möbelföretag eller offentliga förvaltningar och myndigheter.


Kontakta oss för en demonstration.


Kontakta oss
Kontakta oss direkt om du vill veta mer, ta del av ett erbjudande, ha en diskussion om era behov eller få en personlig demonstration av MeetingSphere.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

peab
hsb
pauliggroup
skatteverket
apurebase
ikea
xellia
vgr